Bereikbaarheid van de praktijk – Huisartsenpraktijk Loosdrecht – Loosdrecht
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a 1231 BG
Loosdrecht

Terug naar overzicht

Bereikbaarheid van de praktijk

Er is in onze praktijk helaas een groot tekort aan personeel. Onze vaste assistentes en invalassistentes doen hun uiterste best om de zorg te bieden die bij uw vraag past. Om hen te ondersteunen nemen ook de dokters en praktijkondersteuners de telefoon aan. Toch kan de wachttijd aan de telefoon soms flink oplopen. Om u en andere patiënten die ons willen bereiken zo goed mogelijk te helpen vindt u hier een aantal tips:

  • Via de app van Mijngezondheid.net kunt u vragen stellen, een afspraak maken, herhaalmedicatie bestellen en uw dossier inzien. Kijk op Digitaal contact voor meer informatie over deze mogelijkheid.
  • Over veel medische onderwerpen kunt u informatie vinden op de website Thuisarts.nl.
  • Op de website www.moetiknaardedokter.nl kunt u zien of het nodig is om een afspraak te maken.
  • Gebruik alleen voor levensbedreigende spoed optie 1 van de telefoon. Als u deze optie kiest zonder dat er spoed is, kan de assistente u niet helpen, en  wordt u gevraagd opnieuw te bellen. Deze lijn houden we vrij voor echte spoed.
  • Komt u niet naar de balie met medische vragen, we kunnen u daar niet de juiste zorg en privacy bieden. De balie is niet altijd bezet.
  • Als u belt, krijgt u vaak de mogelijkheid een terugbelafspraak te maken. De assistente belt u dezelfde dag terug om uw vraag te bespreken. Kijk hier voor meer informatie over het terugbelsysteem.

We bedanken u voor uw geduld en begrip.

 

Publicatiedatum: 24-08-2023