Digitaal contact – Huisartsenpraktijk Loosdrecht – Loosdrecht
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a 1231 BG
Loosdrecht

Digitaal contact

Onze huisartsenpraktijk is nu beter bereikbaar: via Mijn Gezondheid.net en de MedGemak app kunt u zelf afspraken inplannen, een vraag stellen of herhaalrecepten bestellen. Ook kunt u uw uitslagen zelf inzien. MijnGezondheid.net is beschikbaar voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Voor meer informatie kunt u kijken op https://home.mijngezondheid.net/. Voor het aanmelden op deze website en voor het maken van een account is uw DigiDcode en de MedGemak-app op uw telefoon nodig.

Via deze manier kunnen wij u sneller en efficiënter helpen, en willen we de wachttijd aan de telefoon korter maken.

Wilt u hulp bij het gebruik van de website of installeren van de app dan kunt u maandag tot en met vrijdag bellen met 085-1304575 of een mail sturen naar info@helpdeskdigitalezorg.nl. Op de website www.helpdeskdigitalezorg.nl kunt u meer informatie vinden. Als dat ook niet lukt is het mogelijk om in de bibliotheek hulp te vragen. Daar is een steunpunt voor allerlei vragen over gebruik van internet.

 

 

 

Onderzoek digitale huisartsenzorg ’t Gooi en omstreken
Sinds juli 2020 is het mogelijk om uw dossier bij uw huisarts online in te zien. Dit kan via het patiëntenportaal van Mijngezondheid.net en de MedGemakApp.
U kunt in dit patiëntenportaal o.a. de volgende zaken zien:
• uitslag van een onderzoek, bijvoorbeeld van bloedonderzoek
• het advies van uw huisarts• een brief voor bijvoorbeeld het ziekenhuis
• een lijst met uw medicijnen
• uw allergieën
Daarnaast bieden het patiëntenportaal ook andere nuttige functies voor u als patiënt. Zo kunt u online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en een e-consult doen.
Middels een vragenlijst krijgen wij graag inzicht in de bekendheid met het patiëntenportaal van uw huisarts en uw ervaringen hiermee. De vragenlijst bestaat uit maximaal 17 vragen en het invullen hiervan kost u ongeveer 4-6 minuten. Via deze link kunt u de vragen invullen: 
Wij stellen uw bijdrage zeer op prijs!