Organisatie – Huisartsenpraktijk Loosdrecht – Loosdrecht
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a 1231 BG
Loosdrecht

Organisatie

Huisartsenpraktijk Loosdrecht is een samenwerking van vier huisartsenpraktijken. In elke praktijk werken twee huisartsen. We leiden huisartsen op. Zij zijn afgestudeerde artsen en werken tijdens hun opleiding tot huisarts zelfstandig, onder supervisie van hun opleider.

Als u belt stellen de assistentes vragen over uw klachten om te beoordelen hoe we u het beste kunnen helpen. Veel vragen kunnen door de assistente worden beantwoord, of per telefoon of digitaal worden besproken en behandeld. De assistentes zijn hiervoor opgeleid, ze hebben net als dokters beroepsgeheim en werken in nauw overleg met de huisartsen.

De praktijkondersteunerssomatiek zijn Marleen Middag-Mulder, Hatice Sheidov-Çakir en Nicolien Dorrestein-Bekman. Zij richten zich op patiënten met chronische aandoeningen zoals suikerziekte, astma en copd (longemfyseem, chronische bronchitis). Ook doen zij de ouderenzorg. Zij verzorgen een eigen spreekuur, doen huisbezoeken en geven voorlichting en instructie.

De praktijkondersteuners-GGZ zijn Dorens Hofman-de Boer en Sandra Brouwer zijn gespecialiseerd in het begeleiden van volwassenen met psychische klachten, door gesprekken, en als u dat wilt met ondersteuning door online programma’s. Ook kunnen zij u helpen bij het zoeken naar de juiste doorverwijzing als u meer hulp nodig heeft. Daphne Heijnen werkt op woensdagmiddag in de praktijk als Praktijkondersteuner-GGZ voor kinderen en jongeren tot 19 jaar.

Voor de artsen, assistentes en praktijkondersteuners en iedereen die bij ons in opleiding is geldt het medisch beroepsgeheim. Dat wil zeggen dat het ons niet is toegestaan medische gegevens zonder toestemming van de patiënt aan derden te verstrekken. U kunt van ons geheimhouding verwachten.

Bereikbaarheid

Voor e-mailconsulten, online afspraken maken, vragen stellen, recepten bestellen kijkt u op Mijngezondheid.net.

De praktijk is van 8.00 tot 17.00 uur bereikbaar via 035-5889060. U hoort in het keuzemenu van de telefoon diverse opties. Van 11.00 tot 16.00 uur kunt u een terugbelafspraak plannen, u wordt dan dezelfde dag teruggebeld door de assistente. Voor spoedgevallen kunt u tussen 8.00 en 17.00 uur de spoedoptie gebruiken.

Spreekuren

Onze spreekuren zijn op afspraak. U kunt via ons online systeem Mijngezondheid.net of telefonisch een afspraak maken. Wilt u meerdere problemen bespreken of komt u bijvoorbeeld voor een chirurgische ingreep, maakt u dan een dubbele afspraak. Dit voorkomt lange wachttijden. Wij verzoeken u de afspraak af te zeggen wanneer u hem niet na kunt komen. Veel vragen aan de huisarts of assistente zijn telefonisch op te lossen, daarvoor kunt u ook een afspraak maken.

Huisbezoeken

In overleg is het mogelijk dat de huisarts of praktijkondersteuner bij u thuis komt als het voor u niet mogelijk is om naar de praktijk te komen.

Praktijken

Praktijk Brinkers: Mariska Brinkers, Barbara Flinterman, huisarts in opleiding Juliet Jansen.

Praktijk Van Randwijk: Annelies van Randwijk, Wouter Kooijman, huisarts in opleiding Denise Dekker.

Praktijk Sedelaar: Margot Sedelaar, Sanne Braas, huisarts in opleiding Jade Chantharasy.

Praktijk Tanis: Barbara Tanis, Nicole van Erp.

EHBO

Voor eerste hulp (verwondingen, kneuzingen, verbrandingen enz) kunt u altijd terecht. Wel graag van tevoren even bellen.