MijnGezondheid.net – Huisartsenpraktijk Loosdrecht – Loosdrecht
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a 1231 BG
Loosdrecht

MijnGezondheid.net

Via Mijngezondheid.net en de MedGemak app kunt u zelf afspraken inplannen, een vraag stellen of herhaalrecepten bestellen. Ook kunt u uw uitslagen zelf inzien. MijnGezondheid.net is beschikbaar voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder. Voor kinderen tot 16 jaar kan een van de ouders een vraag stellen op zijn of haar eigen account. Voor meer informatie kunt u kijken op https://home.mijngezondheid.net/. Voor het aanmelden op deze website en voor het maken van een account heeft u DigiD en de MedGemak-app op uw telefoon nodig.

Via deze manier kunnen wij u sneller en efficiƫnter helpen, en willen we de wachttijd aan de telefoon korter maken.

Wilt u hulp bij het gebruik van de website of installeren van de app dan kunt u maandag tot en met vrijdag bellen met 085-1304575 of een mail sturen naar info@helpdeskdigitalezorg.nl. Op de website www.helpdeskdigitalezorg.nl kunt u meer informatie vinden. Als dat ook niet lukt is het mogelijk om in de bibliotheek hulp te vragen. Daar is een steunpunt voor allerlei vragen over gebruik van internet.

Heeft uw MGn-app eerst wel gewerkt en nu niet meer, dan adviseren wij om uw app via de app-store een update te geven (vernieuwen).