Gezond Wijdemeren – Huisartsenpraktijk Loosdrecht – Loosdrecht
Huisartsenpraktijk Loosdrecht
Eikenlaan 49a 1231 BG
Loosdrecht

Gezond Wijdemeren

Gezond Wijdemeren is een organisatie van huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten om de gezondheid van inwoners van heel Wijdemeren te verbeteren. Meer informatie vind je op http://gezondwijdemeren.nl.

Er zijn projecten over voeding, bewegen, slapen, alcohol.

 

Binnenkort vinden drie zeer interessante gratis activiteiten plaats:

20 november: gezond slapen voor iedereen, een lezing over slaapgedrag en slaapproblemen bij kinderen, pubers, volwassenen en ouderen. 19.45 uur in de bibliotheek op de Tjalk. Het is gratis, graag wel aanmelden op via info@gezondwijdemeren.nl.

24 november: supermarkt safari in de Boni: weet u wat al die etiketten betekenen? Hoe kies je gezonde voeding? Waar zitten die verborgen suikers in? Dietiste Marieke van de Schepop neemt u mee door de Boni en leert u gezonde voeding te herkennen. Kijk op https://gezondwijdemeren.nl/activiteitenkalender/voor meer informatie. De safari is gratis, aanmelden kan via http://www.schep-op.nl/safari.

11 december: Proost! Op je gezondheid! Een humorvolle avond over alcohol. In de Willibrordkerk vertellen schrijfster Jacqueline van Lieshout en journalist Jan Heemskerk meer over ons alcoholgebruik en wat voor effecten dat kan hebben. Met medewerking van de huisartsen van Wijdemeren en maagdarmlever-arts Marianne Smits. Op 11 december, 19.30uur, Willibrordkerk, Kerkstraat 32, Nederhorst den Berg. De avond is gratis, graag wel aanmelden via info@gezondwijdemeren.nl.